Jag & Elvera <3

Toppen dag,provridning!;)

Tjenare! Idag började min dag med att jag klev upp typ halv 7.Sen så byte jag om t ridkläder och åt frukost.Sen så packade vi in allt i bilen mina ridsaker också.Sen så åkte vi och hämtade Lena sen hämtade vi Ronja.Sen så åkte vi t Stockholm nångonstans.Där så skulle jag provrida en D-ponny som heter "Elvera".Det gick SUPER BRA!!:) Super fin,snäll,go och rar ponny!!<3 Jag både red dressyr och hoppade det är en allround ponny! Lägger ut bilder och kanse några videos på mig när jag rider henne!! :)

Dagen!

Hejsan svejsan nu ligger jag i soffan med datan i knät och en glass i munnen! Lyssnar på musik bloggar också.Idag har jag varit med Linnea L.Vi har suttit vid daton och cycklat sen så grog vi hem t Linnea H och va med henne en stund.Sen ninnan vi skulle hem så var vi tvungna att krama om henne ordentligt för hon ska t LantGård eller vad det nu heter i TVÅ VECKOR! Kommer ej se henne på TVÅ VECKOR! Aja sen så drog jag hemmåt och åt mat.Så  nu sitter jag vid datorn vid fb och bloggen ! :) Aja ses bloggar mera imon om jag hinner! Hejdå!
 

Vila i frid!<3

Jag älskar dig min Leon,jag hoppas du har det bra,jag saknar dig min Leon,hoppas vi ses snart!<3

NY DESIGN!

Hej nu har min kusin Cornelia fixat en ny design t mig!:) kolla in hennes blogg : www.olssoncornelia.blogg.se ! PS:Min videoblogg komer snart om ni undrar !:) Nu ska jag lyssna på musik och chatta på fb ! ha det bra!:)<3

Tjenare !

Hejsan i helgen (på midsommar) så var jag med mina grannar,vi åkte t Torsoker och dansade också.Sen så åkte vi hem och då åkte jag och mamma t Edsken och bada fast det var bara jag som bada.Det var ganska varmt endå! Sen åkte vi hem, jag bytte om sen gick vi till mina grannar och åt sen så var jag med Alva vi spelade kub! Jag vann! Sen så hade jag tappat min telefon så vi letade i typ en timme, halvtimme sen hittade Alva den.Sen gick vi hem och jag var uppe tll halv ett! Ha det bra hejdå!

Min älskade Leon.............

Hej nu skriver en ledsen Ida,ni vet min ponny Leon som jag har var foder på i ett halvår är nu i himlen:( MIN ÄLSKADE LEON ÄR I HIMLEN!! Det hela började när jag skulle rida inför Lena och då när jag skulle trava så då såg han halt ut så jag gick i med han,redan då blev jag orolig om vad som skulle hända.Så det blev värre,ännu värre och värst.Så nu är min lilla ängel i himlen ! Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra <3 Jag kommer sakna dig <3 JAG ÄLSKAR DIG<3
 
 
 

Glad midsommar!

Hej alla goa och glada, glad midsommar på er! :)
Kram !

Sovit över,sover hos mig!

Heej! Inatt har jag sovit hos Ottilia sen på morgonen så åt vi frukost sen så satt vi och prata,sen hoppade vi studsmatta.Men sen så åkte jag hem och åt lunch jag åt pannkakor och jordgubbar sen kom ida efter ett tag så nu ska hon sova här vi ska väll sätta på en film och kolla på! ha det så bra:) hejdå!

Tjenare bloggen!:)

Tjenare igår var jag uppe till typ halv ett !!!! Gud var jätte trött jag var!! :)
Aja idag ska jag vara med Ida och Lovisa!! Vi ska hem t Lovisa och äta kladkaka sen drar vi t stallet!!! Ska jag sköta om Leon tängte jag och mocka också!! Sen forsätter jag väll att vara med dem !! Men ni får ha det så bra, ses hejdå!!

Frågestund !

Hejsan nu är det frågestund!! Skriv fråger tex om ni vill fråga någonting!! :) Jag kommer lägga upp en videoblogg med era svar!! ;)

Frågestund

Hejsan nu är det frågestund! Skriv olika frågor tex vad ni undrar också!
Kommer lägga ut en videoblogg med era svar!! :)

Kärlek på hög nivå!<3

Jag älskar dig,tänk jag älskar just dig för du är den enda för mig!<3
Första gången jag såg dig sa jag för mig själv "Vilken fin häst den skulle jag vilja ha" Och nu,nu är du MIN foderhäst!<33 Leon jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3 Jag kan inte beskriva hur mycket jag tycker om dig,jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig!<3 Du och jag till graven bby !!<33 Det e vänskap på hög nivå mellen oss eller det e kärlek på hög nivå mellan oss <3333 Tänker på dig hela tiden!!<33 Tänker på hur mycket jag älskar just dig! Jag älskar dig Leon<33333333

Tjenare!

Tjenare har varit i stallet och sköt om Leon<33333 Sen hjälpte jag till och lasta några hästar för dem skulle iväg till Björkängs på läger!!! Men som tur var så fick Leon stanna kvar !!!! (skojj skojj) Men nu är jag hemma och sitter vid datan, funderar på om jag ska hoppa studsmatta eller inte??!!! :) haha aja men nu ska jag hitta på nåt iaf hejdå!! :) <3:)

Kommit hem! :)

Hejsan nu har jag precis kommit hem från stallet!! :) Jag har sköt om Leon och sen red jag på Farin för vi skulle rida alla hästar,jag kan ju inte rida Leon för att han e ju halt!!!! :( Aja när vi red på utebanan så hade Frida Prego och när hon skulle fatta galopp så drog han och skena med henne så hon flög av mitt på ett hinder så ambulansen fick komma !!! :O Men nu sitter jag och Cornelia och väntar på mamma för hon hämtar maten det blir kinamat<33333

Drar t stallet nu då!! :)

Bild på mig och Leon!!<333

Godmorgon!

Hej nu har min kusin Cornelia sovit hos mig!! Vi var typ vaken till 2 i natt sen sommnade både hon och jag!! :) Idag vaknade vi typ 11 så då gick vi upp och åt lite frukost och tittade på tv! Så nu sitter vi vid datorerna och lyssnar på musik!! :) Idag ska jag t stallet sköta om Leon (min foder häst).Sen ska jag väll va med Cornelia aja hejdå bloggar kanse ikväll eller imon aja ses!!! <3 :) P.S jag har ingen bild på henne som jag kan lägga upp!! hejdå! :)

Jag och Leon!<3

Hej!;)

Hej jag har precis skaffat denna blogg och jag är en tjej som heter Ida och jag är 11 år.Om jag ska beskriva mig själv så är jag snäll,rolig,omtänksam O.S.V  O.S.V !      Hejdå !!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0